Google førte Betina og Brian til Fur

Betina og Brian Bugge kom til Fur i 2010 sammen med børnene Anne Sofie og Niels Peter. Det var en søgning på Google, der førte dem til Fur.

Brian beretter:
”Vi var ansat som bestyrere af en kommunal campingplads på Djursland, men kommunen satte campingpladsen til salg, og så stod vi ved en skillevej. Vi havde fortsat lyst til det med campingpladser, så gik vi ind på Google og søgte på campingplads og forpagter, og med et enkelt klik var vi inde på FurNyt, hvor Fur Udviklingsselskab søgte en ny forpagter til campingpladsen på Fur. Det var lige, hvad vi søgte, og sådan kom vi til Fur. Vi er nu i gang med den 8. sæson på Fur Camping og Raakilde Lejrskole. Det har været nogle rigtig spændende år, og vi har bestemt ikke fortrudt valget.”

Fur Camping ligger i et af Furs flotteste naturområder, ganske tæt ved Nordstranden og Knudeklinten, der kandiderer til UNESCO Verdensarv. Fra campingpladsen er der natursti til Fur Bryghus og Knuden rundt. Gennem de senere år har Fur Udviklingsselskab, der ejer pladsen, investeret i bedre faciliteter til autocampere og en topmoderne bygning, hvor campisterne kan benytte køkken samt bad og toilet.

Solfangere på taget viser, at det er en grøn campingplads, hvor det varme vand opvarmes af solen, og en stor del af elektriciteten produceres af solceller. Forpagterparret har investeret i shelters, glamping villatelte og udlejningscykler, så gæsterne kan komme rundt næsten overalt på øen.
Forpagterparret har også skabt en række events, blandt andet ølsmagning, guidede ture til fods til Knudeklinten og guidede busture øen rundt.

Betina fortæller:
”For nogle år siden startede vi Restaurant Raakilde. Det er blevet en stor succes og hovedårsagen til, at vi nu beskæftiger 14-15 unge mennesker. Restauranten tiltrækker ikke kun campister, men også furboer og mange sommerhusejere. På en campingplads er sæsonen kort og hektisk, men da vi leverer mad ud af huset det meste af året, bliver sæsonen forlænget. Om vinteren deltager vi i en masse camping- og feriemesser i ind- og udland, så vi har ingen stille måneder.”

Betina og Brian er for beskedne til selv at sige, at de gør en kæmpeindsats for at markedsføre Fur og for at give gæsterne en god oplevelse.

Parret blev hurtigt involveret i Furs foreningsliv. Det måtte Betina dog drosle ned på for nogle år siden, da hun blev valgt ind i byrådet i Skive Kommune. Brian er fortsat aktiv i flere af øens foreninger blandt andre øens turistforening og hjemmesiden FurNyt.dk. De deler gerne ud af deres erfaringer.

Kontakt Betina på 97 59 33 33 eller 28 18 45 20
Kontakt Brian på 97 59 33 33 eller 61 70 12 14

mail@FURcamping.dk

Læs mere om projekt KEFUR og mulighederne for at deltage i Træf Fur.