Virksomhed på Fur? Sådan søger du støtte

I Flyt til Fur-projektet interesserer vi os for tilflytning og især af folk, som ønsker at skabe nye erhverv.

Drømmer du om at åbne en café? Byde gæster velkommen på dit eget pensionat? Eller vil du gerne tage dit erhverv med dig og stifte din egen virksomhed på Fur?

Når du er bosat på Fur kan du søge støtte til udvikling af en virksomhed. Der er to muligheder:

1) Ø-støtten under Landdistriktspuljen støtter initiativer og projekter, som kan skabe udvikling og arbejdspladser på småøerne. Du kan for eksempel søge til ombygning, inventar, produktudvikling og markedsføring. Støtten gives som et rentefrit lån, der er afdragsfrit de første tre år. Ansøgninger skal være Erhvervsstyrelsen i hænde den 15. marts kl. 12.00.
Læs vejledning og find ansøgningsskema her.

2) Via LAG Småøerne kan man søge direkte tilskud til erhvervsprojekter. Ansøgninger skal være fremsendt senest 27. februar 2018, og her tager LAG Småøerne imod både LAG- og FLAG-ansøgninger. Næste ansøgningsrunde har frist til den 17. august 2018.  Det er altid en god idé at kontakte LAG Småøernes koordinator, Morten Priesholm, inden man sender en ansøgning. Han kan både vejlede i reglerne og være med til at vurdere og diskutere projektets idé og indhold. Morten kan kontaktes på 22 32 84 93 og mp@lag-smaaoerne.dk.
Læs mere her.