Rebekka og Christian tog springet fra Vanløse til Fur

Historien om, hvordan Rebekka og Christian fandt vejen fra Vanløse til Fur, er historien om et ung, veluddannet par, der gik med tanker om at bryde op og slå sig ned et sted, hvor de kunne realisere en anden livsstil og deres kreative interesser.

Efter at have været med på Træf Fur i oktober 2017 gik den arkæolog-uddannede Christian og laborant-uddannede Rebekka nærmest straks i gang med at pakke flyttekasserne. Parret flyttede til Fur d. 20. januar 2018.

Annonce i Ud&Se

Fur dumpede ind i parrets liv ved et tilfælde. En dag fik Christian øje på annoncen om Træf Fur i DSBs blad Ud&Se. Det var jo lige det!

Sammen med 17 andre deltog Christian og Rebekka i det to dage lange Træf Fur-arrangement og faldt pladask for øen. Parret kunne i den grad se sig selv som bosiddende og initiativtagere til nye jobs. Det var ikke bare én ting, der gjorde det, men en palet af forhold: Naturen og vandet med de mange muligheder, det levende og indbydende lokale miljø, ligesindede unge tilflyttere, spændende ledige ressourcer og mange potentialer for erhverv. På Træf Fur fik de allerede mange ideer om, hvad de kunne komme til at leve af på øen.

Furs netværk fandt lejebolig

En hurdle var der dog: Rebekka og Christian havde ikke de store penge til at købe en bolig for, og de ville også gerne kunne polstre sig lidt bedre, før de kunne kaste sig ud i et nyt erhvervsprojekt. Det lokale netværk slog til og fandt straks en nyistandsat, billig lejlighed til det unge par.

Nu var banen klar, lejligheden i Vanløse blev opsagt, og de tog afsked med deres arbejdspladser i hovedstadsområdet. På kort tid er Rebekka og Christian blevet en del af det dynamiske liv på Fur med en spændende fremtid foran sig. At Rebekka allerede 1. marts kan begynde i en stilling som kvalitetsmedarbejder hos den lokale industrivirksomhed Imerys, vidste de ikke, da de traf den store beslutning om at flytte til.

Rebekka og Christian vil gerne fortælle mere, du kan kontakte dem på: rebekkabusk@gmail.com eller på telefon 2294 8778.