Praktiserende læge søges til Fursund Lægehus

Kender du en, der vil overtage praksis i et velfungerende lægehus, så del dette opslag.

I 2012 blev Fursund Lægehus indviet. Region Midt havde opført et splinternyt lægehus, der blev betegnet som et af Danmarks smukkest beliggende. Med det nye lægehus ønskede man at fremtidssikre lægedækningen på Fur og i Nordsalling. Den nuværende læge går på pension pr. 1. april, og praksis er ledig. Giv et bud på mere end en krone, så kan du overtage pladsen. Du får en praksis med plads til to læger. Du kan overtage et kompetent og meget engageret personale. Den nuværende læge tilbyder at fortsætte på nedsat tid i en overgangsperiode. Kontakt Region Midt for nærmere oplysninger på: https://www.rm.dk/sundhed/faginfo/praktiserende-lager/annoncering/fursund/

Hvad har området at byde på?
Fursundegnen har aktive borgere, der har gjort Selde og omegn kendt som kunstnerlandsbyen. Øen Fur er kåret som Danmarks skønneste ø. Nordkystens molerklinter kandiderer til UNESCO Verdensarv. Bakkelandet veksler mellem dybe råstofgrave med 55 millioner år gammelt moler og højt beliggende gravhøje med imponerende udsigter over hele limfjordslandet. Øen har børnehus, friskole og ældrecenter og overraskende mange forretninger, gallerier og spisesteder, heriblandt et landskendt mikrobryggeri med et imponerende koncertprogram . Fur tiltrækker årligt mere end 200.000 turister og er de senere år blevet kendt som tilflytterøen. Tre ud af fire indbyggere på Fur er tilflyttere.
Fur har attraktive huse med fjordudsigt og en flot havn. Færgen sejler døgnet rundt og er ingen hindring.

Fur Udviklingsråd giver vejledning til alle potentielle tilflyttere. Vejledningen kan bringe dig tættere på lokalsamfundet, en drømmebolig og job til ægtefælle. Kontakt John Brinch Bertelsen på johnfur@fibermail.dk eller 97 59 35 76.
Man kan byde på praksis indtil medio januar. Sideløbende hermed kommer lægehuset i udbud, så Fursundegnen vil fortsat have lægedækning.