Åben Ø på Fur

Lørdag 11. maj 2019 er der Åben Ø på Fur.
Færgen sejler hvert kvarter og det er gratis at komme med.


På fastlandssiden bliver man fra kl. 10 budt velkommen og man får et kort og et detaljeret program. På Fur kan man besøge mere end 50 steder, hvor der er åbent Hus. Fabrikker, institutioner og foreninger, der normalt ikke har offentlig adgang, byder indenfor. Du kan få rundvisninger i Furs to molerfabrikker, kraftvarmeværket, børnehuset, friskolen, bryggeriet, bådelauget, kirken, ungdomsklubben og i væksthuset. Du får fri adgang til museet, tennisbanerne, Ø-arenaen og der er 10 gratis cykler på turistinformationen. Tre ejendomsmæglere har fremvisninger i huse, der er til salg – se Boligsiden.dk og søg på 7884 Fur. Øens forretninger, gallerier og spisesteder er naturligvis også åbne – spisestederne til ud på aftenen. Over 100 øboer er klar til at tage imod og fortælle. Og til overflod kan du se Furs fantastiske natur, der er allerflottest netop nu.


Hvorfor?
Vi vil vise, hvorfor Fur tiltrækker så mange tilflyttere, at de i dag udgør 75 % af øens befolkning. Vi vil vise det, der tiltrækker mere end 200.000 turister om året. Og vi vil gerne have endnu flere tilflyttere og turister med gode oplevelser. Kom og kik – eller hjælp til med at sprede informationen om Åben Ø på Fur den 11. maj.


Forslag:
Fur har flere gode spisesteder, men den 11. maj anbefales bordbestilling, så man ikke får en skuffelse, når alt er optaget.
Du kan også bestille overnatning på visitfur.dk, Fur Camping, Fur Færgekro eller de mange B&B, for man kan ikke nå hele Fur på en dag.
I ugen op til Åben Ø kan du finde det detaljerede program på FurNyt.dk og FlyttilFur.dk.


Mere info:
Fur Udviklingsråd står bag arrangementet. Du er velkommen til at kontakte rådets formand før, under og efter arrangementet, hvis du ønsker mere info. Den 11. maj er han i Fur Væksthus. Kontakt:
John Brinch Bertelsen. Tlf. 97 59 35 76 eller 24 62 02 06. E-mail: johnfur@fibermail.dk.

Vores artikel med forslag til rundturen kan ses her.