Ester, Johannes, Marie og Kenneth

Velkommen til nye Furboer !

Vi er glade for at kunne byde endnu en familie velkommen til Fur, for i selvsamme weekend som Coronaen lukkede hele verden ned, nåede Marie og Kenneth, sammen med deres to små børn, lige netop at flytte ind i deres nyindkøbte hus på Søndergårdevej på Fur. Parret har været i kontakt med “Flyt til Fur” idet den ene ø-ambassadør Birgit Ladefoged er Maries mor.

De nye øboere er allerede igang med at starte virksomheden Fur Event op, det bliver spændende at følge dem på deres hjemmeside der allerede er tilgængelig på www.fur-event.dk, hvor man også kan tilmelde sig deres nyhedsbrev.

Tag vel imod Ester, Johannes, Marie og Kenneth !

Marie og Kenneth fortæller:
Vi er flyttet til Fur i marts 2020. Før det boede vi i Aarhus, hvor Marie studerede Fødevarer og Ledelse og hvor Kenneth arbejdede som leder på en skole. Vi er flyttet fra storbyen til Fur sammen med vores to børn (Esther på knap 3 år og Johannes på 3 måneder) for at komme tættere på familie og for at få muligheden for at bo billigt. En anden faktor, der har betydning for, hvor vi skulle bosætte os var at komme tættere på naturen – både for at have højt til himlen i vores privatliv, men også for at kunne starte virksomheden Fur Event op. En virksomhed, der med forskellige aktiviteter tilgodeser og udnytter naturen. Dette ønsker vi, at vi kommer godt i gang med allerede i dette år 2020 og vi er spændte på, at vi snart lancerer vores hjemmeside www.fur-event.dk

Siden vi er flyttet herover er vi blevet vant til at hilse på dem vi møder i hverdagen, både dem vi kender og dem vi ikke kender. Det har vi ikke været vant til at gøre i Aarhus. Vi har ligeledes modtaget velkomsthilsner, blomster, vin mm. fra søde øboere og naboer, og vi har derfor følt os velkomne og imødekommet trods corona-lockdown.

Marie er født og opvokset på Fur, så for hende er øen kendt. Men sammen med Kenneth skal hun til at finde ud af hvordan det er at være voksen øbo, forælder og selvstændig i et lille lokal samfund.

På nuværende tidspunkt arbejder Kenneth fortsat i Aarhus, og Marie er på barsel.

Tekst og foto: Anette Gaden Dalsgaard