Mød den skønne familie Aagaard som har valgt at flytte til Fur

Julie og hendes 2 børn Freya og Jeppe har boet på Fur siden 1. april, og de har ikke på noget tidspunkt fortrudt det.

Indtil 1. april boede den lille familie på en trelænget gård på Sydfyn sammen med Julies forældre og børnenes mormor og morfar, Lene og Toke. Gården er sat til salg, og så snart salget er en realitet, rykker Lene og Toke også til Fur, så hele familien, som foruden de tre generationer består af høns geder og heste, igen kan samles under samme tag på Fur.

Det var vigtigt for Julie at flytte til Fur, inden Freya skal begynde i skole efter sommerferien. Både Freya og Jeppe trives godt i Fur Børnehus, hvor de begge bliver passet, og de nyder at afstanden ikke er større, end de kan cykle, det er de ikke vant til.

Julie er enorm glad og taknemmelig for sit nye arbejde på øens Ældrecenter, hvor hun bl.a. arbejder med trivslen hos øens ældre, det er en gave og et skønt sted at være.

Her er et opslag fra Julies FB profil, som man kun kan blive “glad i låget” af at læse:

“Vi har brugt dagen på at gå rundt på ejendommen og udforske… wow 😍 vi holdte pause hér i den lille dal, som fører ned i skoven, hvor åen løber igennem… sump har gjort strømperne våde, væltede træer er blevet besteget – det er bare en dejlig dag 🥰

Ejendommen Julie nævner er stedet, med en skøn udsigt til fjorden, hvor Julie og børnene bor til leje.

Vi ønsker Julie og børnene alt godt og håber at mormor og morfar snart får solgt, så hele familien sammen kan udleve deres drømme på Fur, som de alle holder så meget af !

Tekst og foto Anette Gaden Dalsgaard Adm.