Se – dit nye hjem

Hvad kan man leje eller købe af huse og grunde på Fur?

Kender du en børnefamilie, der overvejer at flytte til en af de danske øer? For et par år siden flyttede Kasper Brandi, Sara og datteren Anna på 2 til Fur. Siden da er der kommet flere børnefamilier til øen, men Kasper har nu et flot tilbud til endnu en børnefamilie. Familien Brandi bor selv ganske tæt på Fur Havn. De ejer endnu et hus endnu tættere på havnen, og  det vil de leje ud – allerhelst til en børnefamilie. Det drejer sig om en drømmevilla, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Du kan læse hele indlægget ved at klikke her.

Boligsiden.dk giver dig et aktuelt overblik over, hvad ejendomsmæglerne har til salg på Fur af villaer, fritidshuse, landbrug, erhvervsejendomme og  byggegrunde

Nyt boligområde:
Skive Kommune har attraktive byggegrunde til salg på Husvej. Læs mere hos Skive Kommune.

Erhvervsejendomme:
flyttilfur.dk/Se din nye virksomhed kan du læse om ejendomme, der rummer særlige muligheder for virksomheder, hvis du går med en drøm om iværksætteri.

Lejebolig:
Søger du et hus til leje, så er du velkommen til at kontakte Fur Udviklingsråd ved John Brinch Bertelsen på johnfur@fibermail.dk. Her kan du se et eksempel på en lejebolig på Bette Jensesvej 6.