Nye tilflyttere på Fur inviteres til fest

Alle, der er flyttet til Fur i 2016, 17 og 18 inviteres til fest i Fur Forsamlingshus lørdag den 24. februar 2018. Dørene åbnes kl. 18.00.

Furs Forenede Foreninger har netop udsendt invitation til de omkring 100 personer, der har ydet en frivillig indsats i forbindelse med marchen Fur Rundt og træskibssejladsen Limfjorden Rundt. Igen i år inviter FFF også de nye øboer med til festen. Furs foreningsliv åbner dørene for tilflytterne.

Er du flyttet til Fur de sidste par år? Har du lyst til at møde en masse aktive mennesker? Og har du lyst til at nyde god mad med øl, vin og vand ad libitum?
Ja, så skal du tilmelde dig på johnfur@fibermail.dk eller sms til 24 62 02 06 senest 17. februar.

Hvis du er flyttet sammen med en, der har boet på Fur i flere år, så er I begge velkomne.

Frivillighed og fællesskab er nogle af fællesnævnerne på Fur. Det er fundamentet for Furs Forenede Foreninger. Det gælder også for hjælperfesten.

I år er det Fur Læseforening, der har påtaget sig al det praktiske arbejde i forbindelse med hjælperfesten.

Fur Bryghus giver noget af Danmarks bedste øl til maden.

Og fire mænd laver maden frivilligt. Det er Chili John, Henk, Peter og Søren.
Menuen bliver en Chili John inspireret buffet med både koldt og varmt. Krydret og velsmagende. Der vil være noget for alle sanser og smag. Maden kan nydes med både øl og vin. Og så bliver der noget til kaffen ud på aftenen.

Furs Forenede Foreninger bestod i 2017 af Fur Bådelaug, Fur Havneforening, FurKunst.dk, Fur Læseforening, Fur Museums Støtteforening, Fur Sogneforening og Fur Tennisklub.

På vegne af Furs Forenede Foreninger
John Brinch Bertelsen og Birgit Ladefoged (formand og næstformand)

Husk tilmelding på johnfur@fibermail.dk eller 24 62 02 06 senest 17. februar 2018.